Min baggrund

Jeg er uddannet Massage terapeut fra Nordlys Centeret i Silkeborg 2012.
Derudover har jeg taget kurser i Triggerpunkt massage for hele kroppen i 2010 samme sted. Allerede i 2004 tog jeg kurser i healings massage på Healerskolen Sønderjylland, og har haft egen massage klinik siden 2007. Ret hurtig fik jeg dog lyst til at kunne hjælpe mine klienter bedre i forhold til deres smerter og holdnings problemer. Det er her NORDLYS Centeret kommer ind i billedet.

Om mig selv ganske kort: Jeg er gift og har 3 dejlige piger. I mange år har jeg arbejdet som sygehjælper i hjemmeplejen og har derigennem samlet megen medmenneskelig erfaring. Sideløbende har jeg taget en del kurser på Healerskolen Sønderjylland i Åbenrå, hvilket har haft stor betydning for min personlige udvikling. Derudover er jeg aktiv som samarit under Dansk Røde Kors.

NORDLYS ® er et registreret mærke, som kun kan benyttes af certificerede NORDLYS behandlere, som har gjort det til deres faglige identitet at være up-to-date med deres fag og uddannelse. Det er din garanti, og det er din tryghed det handler om.

Jeg er medlem af og forsikret igennem behandlerforeningen Nordlys Forum.
Sideløbende med egen praksis deltager jeg ca. hvert andet år i efteruddannelses kurser. Foruden dette er jeg under løbende supervision.