Referencer

Skulder smerter

Mit første besøg hos Margrethe er midt i april 2014. I håb om at hun kan hjælpe mig. Jeg har gået længe og døjet med venstre skulder og arm. Havde konstante smerter. Kunne ikke løfte armen uden det var forbundet med store smerter.

Bare det at skulle tage en bluse over hovedet eller vaske hår eller lige række op efter noget var meget smertefuldt. Jeg frøs altid armen, kunne vågne om natten med store smerter, fordi dynen var gledet af min skulder. Der var også problemer med højre hofte.

Vi startede ud med en snak om hvad mit problem var, hvilket arbejde jeg havde. Bagefter skulle jeg stå foran Margrethe hvor hun tjekkede min kropsholdning; fandt lidt skavanker.Så op på briksen, hvor Margrethe gik i gang med at arbejde med min arm og skulder, og derefter min hofte. Et ordsprog siger: ”Det skal gøre ondt før det bliver godt!”. – Glem det. Jeg blev meget positiv overrasket over hvor lidt jeg mærkede til det.     Efter 1 times velvære, og med en arm og skulder der var knap så smertefuld, gik jeg hjem med en rigtig god oplevelse og tro på, at her er ”hende” der kan hjælpe mig.

Efter 2 gange mere hos Margrethe, kunne jeg bruge min arm og skulder som før. Hoften har hun også fået styr på.
Nu kommer jeg hos Margrethe ca. hver 6./ 7.uge, og nyder at få en rigtig god massage: enten hele kroppen, eller hvis jeg har et sted jeg syntes trænger til at blive løsnet, er det det hun arbejder mest med.
Margrethe er en person jeg har fået fuld tillid til med det samme. Utrolig varm, smilende og lyttende. Kan varmt anbefale Margrethe. Glæder mig altid til at komme hos Margrethe.

Pia M.

Muskelspændinger efter kemo kur

Jeg kommer fast hos Margrethe en gang om måneden. Og har gjort det i lang lang tid. Jeg er kronisk kræftpatient.

Uanset hvordan jeg har det – så snakker vi sammen og finder den bedste behandling lige her og nu. Når jeg har det godt, får jeg en afspændingsmassage, hvor mine velværehormoner får tur. Når jeg hænger lidt i bremsen, får jeg kvik-op-massage og får ny energi. Og når jeg har smerter – det være sig både psykisk og fysisk – ja så prøver vi at lokalisere problemet og så får jeg lidt terapeutisk massage.    Jeg kan have det meget forskellig fra gang til gang - men fælles for alle gangene er det, at jeg har det meget bedre, når jeg går, end når jeg kommer J

Venlig hilsen Mona Petersen

 

Tibetansk massage

XXX

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Skulder smerter

Jeg hedder Hanne og arbejder som kok. Jeg begyndte at gå til massage hos Margrethe Ibsen, da jeg havde ondt i min højre arm og skulder.

Dette skyldtes kokkearbejdet som kan være fysisk meget anstrengende.
På det tidspunkt hvor jeg begyndte med massage havde jeg mange smerter, men allerede efter 4 gange var smerterne forsvundet helt. Så nu går jeg til massage ca. en gang om måneden. Har aldrig haft det bedre i min krop som nu. 

Hanne J

Gravid massage

Det har for mig været en rigtig dejlig oplevelse!
Første gang jeg var der, fik jeg massage af fødder, underben og lår. 
 

Det foregik på den måde, at jeg sad på en massagebriks og godt støttet af puder, så man har mulighed for at sidde helt afslappet og bare nyde det. Anden gang jeg var der, fik jeg massage af ryggen. Det foregik på den måde, at jeg sad på en stol, og på en måde hvor jeg kunne slappe af i hele overkroppen. Tredje gang jeg var der fik jeg helkropsmassage. Da jeg skulle have ryggen masseret, fandt Margrethe en smart støtte pude til maven som jeg kunne lægge mig ned på, plus at hun sørgede for jeg kom til at ligge rigtig godt og afslappet med hele kroppen. Det fungerede rigtig fint. Og fantastisk at få lov at ligge på maven igen :)
Fik også massage af maven, rigtig dejligt.

Det har alt i alt været en rigtig god oplevelse for mig, og jeg vil klart anbefale det til andre gravide.
Jeg er helt bestemt stor tilhænger af behandlingen jeg fik 3.gang. Jeg følte jeg fik meget mere ud af det fordi det var en hel time, hvorimod 1. og 2. gang var 30. min.

Trine Bossen, 25.11.2013

Nedslidt ryg – iskias symptomer

Masser af ros til Margrethe Ibsen , Helsemassagen.
Jeg er en mand midt i fyrrene som har en fuldstændig nedslidt ryg. Efter mange års fysisk hårdt arbejde, har jeg gået sygemeldt siden efteråret 2010. 

Har gået ved div. Fysioterapeuter og kiropraktorer. Har været hos læger med blokadesprøjter og mange smertestillende piller, lige fra panodil til morfin. Det virkede kun i en meget kort periode ad gangen.
I foråret 2012 fik jeg at vide, efter div. scanninger plus sygehusbesøg, at operation ikke var mulig pga. risiko for lammelse.Ved et tilfælde kom jeg i kontakt med Margrethe i foråret 2012.Ved første besøg hos hende fortalte jeg min historie og hvordan det stod til. Jeg var ved at miste gnisten pga. de mange smerter. Jeg gik i en evig rus, ca. 100 tabletter om ugen, og tilbragte det meste af dagen liggende.

Margrethe spurgte hvad mit mål var med at få massage. Mit ønske var at komme af med alle de mange tabletter, og at jeg kunne komme til at leve med min dårlige ryg med mindst mulig smerter. Det mente hun at hun kunne hjælpe mig med. 
Efter første behandling reagerede min krop meget voldsomt, men jeg kunne pludselig mærke varme i foden igen, - hvilket jeg ikke havde kunnet længe.
Til at starte med kom jeg en gang om ugen til Terapeutisk massage, men allerede efter 3-4 behandlinger begyndte det at bære frugt, jeg kunne undvære mere og mere smertestillende medicin.

I dag forholder det sig sådan at jeg er blevet tilkendt førtidspension og kommer hos Margrethe en gang hver 3. uge og er nede på et pille niveau der hedder 2-4 piller om ugen og har fået livsmodet tilbage igen.
Mange TAK!

Mvh. Ejner Ohlsen 

Rens d.8-11-12

 

Nakkeproblemer – Iskias

Jeg havde ondt i hele kroppen, bad min kone om at gå på nettet for at finde en der kunne massere. Jeg ringede til Margrethe, for jeg er ikke til zoneterapi eller sådan noget, men hun kunne massere, der blev aftalt en tid.

 

Den første gang er der en halv time til at snakke om hvor problemerne er, det blev skrevet ned og tegnet ind på en skitse.
Jeg havde mange problemer med nakken, og det knaste når jeg drejede hovedet. Min iskiasnerve sad i klemme.

Efter 2 behandlinger kunne jeg bevæge mig uden smerter.Jeg blev målt ud så man kunne se hvor skæv ryggen var, det kunne hun også rette. Jeg lærte også, at når man havde haft den samme stilling et stykke tid, er det godt at tage en lille pause for at dreje sig modsat og strække ud.Jeg har prøvet meget med alt muligt, men aldrig har jeg fået mine mavemuskler masseret, det gjorde godt nok ondt, men dagen efter var det bare så dejligt .

Venlig hilsen Per Hansen